nedelja, 31. januar 2016

INTUICIJA : povzetki relevantnih intervjujev 2



-          Sanjanje operira na podoben način kot intuicija, ampak na drugem nivoju; predstavlja ''intuicijo zavesti'' .
-          Povzetek prejšnjega dela -- Intuicija torej obstaja v dveh primarnih kontekstih:
·         imamo ljudi, ki niso razvili tesnejšega odnosa s svojim čustvenim telesom in so nagnjeni bolj k mentalnemu in fizičnemu, posledično pa imajo večji dostop do podzavestnega in nezavednega uma… drugih v svoji okolici 
·         in imamo ljudi, ki so običajno oz. bolj nagnjeni k čustvovanju, ampak v prepričanju, da so intuitivni gradijo intuitivno osebnost / karakter.
-          Sanjanje se je pojavilo v teku evolucije, ko smo začeli ljudje razvijat tesnejši odnos z umom in v bistvu nastopa kot motnja, ki preprečuje učinkovito komunikacijo s fizičnim telesom v času počitka.
-          Sanjanje je domena, ki je bila v fizičnem telesu najprej locirana nad ušesi, potem pa so jo zaradi širitev in kompleksnosti, ki se je razvila skozi čas premaknili v prsni predelu na zadnji strani.
-          Sanjanje služi regeneriranju umsko-zavestnega sistema.
-          Dokler je obstajala kolektivna zavest, je posameznikova zavest vsebine za sanje črpala iz nje in jih prilagodila / naredila osebne, z namenom da je potencirala tiste energije, ki so bile v tekočem obdobju posameznika najbolj izrazite.
-          Po koncu kolektivne zavesti in po koncu konstrukta duš se je zgodila preusmeritev navznoter; sanje tako odražajo umsko-zavestni sistem sanjača osebno.
-          Z njimi si lahko pomagamo tako, da se osredotočimo na energijo, ki jo doživljamo tekom sanjanja (scene in ljudi zanemarimo). Kajti tudi sanje nastopajo kot sprostitev in hkrati nadgradnja akumulirane energije preteklih 3-4 dni do 3-4 tednov.  Ko prepoznamo energijo, lahko preko nje dostopamo do osebnosti, ki jo sprocesiramo skozi samo-iskreno izpisovanje, samo-odpuščanje in samo-korekcijo.
Natančnejše informacije so v samem intervjuju, razširjena tema je dostopna na Desteni forumu. 

Še pogled v slovar:
intuícija -e ž (í) neposredno dojemanje, zaznavanje bistva česa – s tem delom se strinjam; ampak ta del, neodvisno od razumskega razčlenjevanja, – pa se mi ne zdi ravno na mestu… glede na to, da imamo podzavestni in nezavedni um… skozi katera razčlenjujemo in procesiramo zadeve, pa se tega sploh ne zavedamo.

Neposredno dojemanje zame pomeni tudi, da zadev ne interpretiramo kozi filtre svojih misli in skozi filtre svojih čustev, ampak jih vidimo takšne kot so. Ampak kako naj vidimo neposredno, dokler ne izbrskamo podzavestnih in nezavednih vzorcev s katerimi si miselno-čustvene filtre ustvarjamo / sprejemamo iz okolice…

Sama si čistim filtre takole: DIP PRO
Začetnikom priporočam krajšo & brezplačno verzijo najboljšega darila, ki si ga lahko podarite - DIP LITE.

Ni komentarjev:

Objavite komentar